Over Ons

 

KLOS Media is een Stichting die op non-profit basis al 30 jaar audiovisuele producties maakt voor mensen met een verstandelijke beperking, kinderen met een auditieve-of visusbeperking en ouderen met een vorm van dementie. Binnen KLOS Media is er een samenwerkingsverband ontstaan tussen professionals uit de film- en televisiewereld en deskundigen uit de zorgsector. Onze producties worden in veel instellingen, zowel in Nederland als in België, gebruikt. Incidenteel ook nog daarbuiten. Wij willen met onze films de wereld vergroten van mensen met een beperking.

De doelgroepen waar wij ons op richten (de mensen met een beperking), vragen om een aangepaste manier van communiceren en van informatieoverdracht. Onze producties brengen de informatie op een begrijpelijke en concrete manier in beeld. De meeste producties hebben ook bijbehorend materiaal voor begeleiders. In sommige gevallen is er ook een lespakket voor de doelgroep zelf.

KLOS Media – Dolderseweg 170 – 3734 BP Den Dolder – 030 – 2254842 – info@klosmedia.nl

Disclaimer:

Het onderstaande is van toepassing op onze app. Door de app te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

  • Gebruik van de app is bedoeld voor onderwijs en de gezondheidszorg
  • De in het programma optredende acteurs hebben toestemming verleend voor gebruik van de beelden voor onderwijsdoeleinden en gezondheidszorg.
  • KLOS Media werkt de inhoud van de app bij en actualiseert de app regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze app niet altijd volledig is.
  • KLOS Media geeft op geen enkele wijze garantie over volledigheid van de informatie die in deze app wordt geraadpleegd.
  • KLOS Media  biedt geen garantie over de veiligheid van onze app en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze app.
  • KLOS Media is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt.
  • KLOS Media verschaft informatie op haar app, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie in de app kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
  • KLOS Media zal de app naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. KLOS Media kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar app.
  • Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt via onze app;

Privacywetgeving:

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om het gebruik van de app te kunnen faciliteren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van KLOS Media of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.